Bijuterii din aur lucrate manual - Creăm, Fabricăm și Personalizăm
Home

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Prin folosirea site-ului www.laberuzi.ro sunteti de acord cu TERMENII SI CONDITIILE de mai jos. Va rugam sa cititi cu atentie TERMENII SI CONDITIILE prezentate.

In cazul in care nu sunteti de acord cu TERMENII SI CONDITIILE de mai jos, va rugam sa NU folositi site-ul www.laberuzi.ro

Ne rezervam dreptul de a modifica TERMENII SI CONDITIILE oricand consideram necesar, fara notificare prealabila, astfel va rugam verificati periodic acesta pagina pentru a lua la cunostinta eventualele schimbari.

SCOP
Termenii si conditiile generale de vanzare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre La Beruzi Verighete SRL, prin intermediul magazinului virtual http://www.laberuzi.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

In acest document, urmatorii termeni vor insemna:

Cumparator: persoana, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o Comanda.
Vanzator: societate comerciala La Beruzi Verighete SRL., avand sediul social in Bucuresti, Sector 3, Str. Colței, Nr. 6, numar registru comertului J40/7193/2015, CUI 34646490.
Bunuri si Servicii: oviect, bun sau serviciu care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului.
Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora. Contract:Comanda confirmata de catre Vanzator prin emiterea facturii fiscale. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii de primire a acestei comenzi.

Drepturi de proprietate intelectuala : toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Specificatii: toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in comanda.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul http://www.laberuzi.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare)

Specificatiile Cumparatorului in cazul produselor personalizate.


Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

VALABILITATE

Prezentul Contract intra in vigoare la emiterea facturii de catre Vanzator. Informarea despre emiterea facturii se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;
Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta fizic la adresa punctului de lucru, pe email sau telefonic, in cursul orelor de program luni - vineri 10.30 - 18.00

CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau sucontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator. De asemenea, numele site-urilor precum si insemnele grafice, sunt marci inregistrate in proprietatea La Beruzi Verighete S.R.L. si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

CONFIDENTIALITATE - PUBLICITATE

Toate documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, incluzand fara a limita comanda, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului. Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

TERMENE PENALITATI

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la Vanzator, cand este permis de lege, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea vanzatorului a executarii Contractului in conformitate cu termenele stabilite. In cazul in care Cumparatorul intarzie din vina sa, plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 0,5% pe zi din suma datorata. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare. Termenul de finalizare, daca nu este modificat de Vanzator prin anuntarea Cumparatorului, este de 30 de zile de la plasarea comenzii.

FACTURARE - PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate site - magazin online si in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

RISCURI SI RESPONSABILITATI

Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile prin curier catre Cumparator sau sa le predea personal la punctul de lucru inregistrat.

Transport - Ambalare

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora de societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza Cumparatorului sau unui reprezentant desemnat la Cumparatorului sau direct catre Cumparator un reprezentant desemnat al Cumparatorului.
 Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare pe un mediu durabil (tiparit / mail sau pe site in contul Cumparatorului).
Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.

Servicii la fata locului
Vanzatorul poate asigura, la solicitarea expresa a Cumparatorului servicii constand in personalizarea sau modificarea produselor conform cerintelor clientului. Aceste servicii vor fi negociate direct intre Vanzator si Cumparator, in ceea ce priveste pretul, conditiile de plata si conditiile de furnizare a acestora.

CONDIȚII DE RETURNARE

Ne dorim să fiți pe deplin mulțumit atunci când cumpărați produse de la noi. Dacă totuși, din anumite motive, nu sunteți mulțumit de produsele comandate, le puteți returna iar noi vă vom returna contravaloarea acestora. Conform legislației, clienții pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, fără semne de uzură sau murdărie, în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, anunțând acest retur în prealabil, DOAR ÎN SCRIS, pe adresa de email sau telefonic la numerele de telefon disponibile in pagina de contact. În cererea de retur nu uitați să menționați numărul comenzii. Nu se iau în considerare cererile de retur telefonice sau sosite pe alte căi online. Puteți opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achiziționarea altor produse din magazinul nostru. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. După recepționarea coletului supus returului și constatarea îndeplinirii condițiilor de returnare, SC La Beruzi Verighete S.R.L. va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data primirii returului.

! IMPORTANT Nu expediați coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fără nici un fel de notificare ulterioară.

Orice retur care nu respectă condițiile de mai jos va fi refuzat.

Condiții de returnare
1. Returnarea se face doar prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Curier livrată direct la adresa indicată, din emailul primit. Taxa Transportului trebuie achitată de Clientul care solicită returnarea.
2. Dacă nu primiți același produs/mărime/culoare pe care ați comandat-o, produsul se poate returna.
! IMPORTANT Este posibil să existe diferență de nuanță față de cea din poză datorită luminii, precum și a setărilor monitoarelor .

ACCEPTARE SI DREPTUL LA RENUNTARE - RETRAGERE

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda . In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, poate returna bunurile achizitionate in maxim 14 zile calendaristice. In cazul returnarii produselor achizitionate costurile aferente livrarii vor fi suportate de catre Cumparator. In cazul returanrii produselor firma cu care se va efectua livrare este Fan Curier. Deasemenea Cumparatorul poate solocita recuperarea sumei de bani platita pentru bunurile comandate atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile in termen maxim egal cu termenul de executie al Comenzii, fara a imputa Cumparatorului eventuale costuri legate de aceste operatiuni. De asemenea, Vanzatorul va respecta prevederile O.U.G. 34/2014 si va aplica politica de returnare. Vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile Cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre Cumparator, in conditiile legislatiei.

MARFURI EXCEDENTARE

Orice marfuri livrate in exces fata de cantitatea prevazuta in Comanda pot fi refuzate de catre Cumparator in termen de 7 zile calendaristice de la livrare.

GARANTII

Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru perioada de 24 luni de la data emiterii facturii de vanzare.

TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora. Vanzatorul nu poate fi facut responsabil de continutul coletelor expediate decat daca exista un document incheiat de catre Cumparator si reprezentantul curierului care a efectuat livrarea.

RESPECTAREA LEGILOR SI STANDARDELOR

Vanzatorul va respecta toate legile, reglementarile si ordonantele aplicabile la realizarile sale contractuale, inclusiv fara limitare la fabricarea, asamblarea, manipularea, transportul, depozitarea, ambalarea sau livrarea Bunurilor si Serviciilor si aplicabile la sanatate, securitate, mediu.

RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil.

PRET DERIZORIU SAU CARACTERISTICI ERONATE

Vanzatorul face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. E posibil ca unele preturi si/sau caracteristici sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, Vanzatorul are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului. In cazul inregistrarii unei comenzi pentru un produs cu caracteristici eronate, Vanzatorul va depune toate eforturile in vederea livrarii catre Cumparator a unui produs cu caracteristici cat mai apropiate de cele prezentate in site la momentul plasarii comenzii. Daca Cumparatorul nu este de acord cu propunerile Vanzatorului, Vanzatorul are dreptul sa anuleze comanda
Cumparatorului conform Art 1665 din Noul Cod de Procedura Civila.

INCALCARE - TERMINARE

Daca vanzatorul nu executa obligatiile sale, inclusiv in perioada de garantie, Cumparatorul va notifica Vanzatorul asupra acestei neindepliniri. Un plan de actiune va fi validat intre Parti in termen de 3 zile de la notificare. Cumparatorul poate sa anuleze o Comanda prin e-mail, inainte ca aceasta sa fi fost livrata. In caz contrar, comanda va face obiectul returnarii bunurilor, mentionat pe site-urile Vanzatorului.

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

LEGEA APLICABILA - JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente de la sediu Vanzatorului.

PREVEDERI DIVERSE

Daca una sau mai multe prevederi sunt in conflict cu oricare cerinta legal aplicabila, numitele prevederi nu vor fi aplicate si Partile se vor stradui impreuna sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale. Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.
La Beruzi Verighete SRL isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Informatii generale, produse si preturi

Produsele afisate pe site sunt confectionate din pietre si metale pretioase.
Imaginile afisate pe site sunt cu titlu de prezentare.
Produsele pot fi modificate sau personalizate la cererea clientului. In acest caz produsele personalizate nu pot fi restitute vanzatorului, Produsele personalizate nu fac obiectul dreptului de retragere.
Prima modificare a marimii inelelor se realizeaza gratuit.
Orice modificare ulterioara se realizeaza contra cost.
Toate detaliile afisate pe site se pot modifica oricand fara vreo notificare prealabila.
Valoarea accizei este inclusa in pretul afisat.

Informatii comanda, livrare si plata

Produsele se pot comanda folosind una din urmatoarele variante:

- Plasarea unei comenzi in cosul de cumparaturi de pe site. In cazul in care comanda se face prin cosul de cumparaturi disponibil in site Vanzatorul va contacta telefonic sau prin email, Cumparatorul pentru confirmarea comenzii. Doar asa se poate confirma comanda. Emailul de validare a comenzii care este primit imediat dupa trimiterea comenzii pe site nu reprezinta confirmarea comenzii
- Telefonic la unul din numerele afisate pe site
- Prin email la adresa specificata la sectiunea contact
Livrarea produselor se face respectand urmatoarele termene:
- expediere in maxim 2 zile lucratoare pentru produsele aflate ”in stoc”
- expediere in maxim 21 zile lucratoare pentru produsele ”disponibile la comanda”

Livrarea se poate face in afara acestor termene daca este convenita de comun acord de cele doua parti.

Modalitatile de plata acceptate sunt urmatoarele:
- numerar, sau cu card bancar la sediul nostru
- ramburs la livrarea prin curier

Dispozitii finale

www.laberuzi.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor.

In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, ne rezervam dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp.

Prin utilizarea site-ului www.laberuzi.ro, plasarea unei comenzi sau achizitionarea unui produs, vizitatorul accepta conditiile si termenii de utilizare prezentate mai sus.

Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea online a litigiilor
Update cookies preferences